Belépési kód:
(A vonalkód alatti 8 jegyű szám, vagy az RFID chip 10 jegyű száma)

Jelszó:
Néhány általános tanács szülők részére - A megrendelt, előjegyzett étkezést kell mindig kifizetni, függetlenül attól, hogy azt az étkező kivette vagy sem. Étkezést lemondani, vagy pótjegyzést kérni az adott iskolai szabályai (határidői) szerint lehet.
- Ha gyermeke kedvezményes étkezésre jogosult, a jogosultságot igazoló dokumentumot szíveskedjen időben beszerezni a megfelelő hivataltól! (Magyar Államkincstár területileg illetékes kirendeltsége, vagy a lakóhely szerinti polgármesteri hivatal, vagy szakorvos). 3 vagy több gyermekes kedvezmény esetén a tanköteles kort (16 év) betöltő testvér(ek) iskolájától iskolalátogatási igazolás beszerzése szükséges, általában félévenként.
A kedvezményre jogosító dokumentumo(ka)t a lehető leghamarabb juttassák el ahhoz az intézményhez, ahol gyermeke a kedvezményes étkezést igénybe fogja venni (iskola). A dokumentumot lehetőleg annak a személynek adja át, aki egyébként is az étkeztetéssel foglalkozik, pl. a menzadíjat szedi. Ha a jogosultságot igazoló dokumentum nem jut el időben az étkeztető intézményhez, a rendszer nem teszi lehetővé a kedvezmény tárgyhónapnál korábbi visszamenőleges igénybe vételét.
- Ha az étkezési díjat átutalással egyenlíti ki, az utalás közlemény mezőjébe mindenképp tüntesse fel a kiegyenlítendő számla sorszámát. A sorszám valahogy így néz ki: ABCD/12345, vagy F100/2314. A számla sorszáma minden hónapban más, ezért ha sablon alapján utal, ne felelejtse el a közlemény mezőben a számla sorszámát átírni az aktuálisra!
A helyesen feltüntett számlasorszám elengedhetetlen az eredményes és gyors feldolgozáshoz. Ha több számlát akar egy átutalással kiegyenlíteni, (pl. több gyermeke jár egy iskolába) akkor a kiegyenlítendő számlák sorszámát vesszővel elválasztva sorolja fel a közlemény mezőben. pl.: KTM1/765, KTM1/814. Mindig pontosan azt az összeget utalja, amennyi a számla vagy számlák fizetendő mezőjében van. A gépi feldolgozás során hibásnak minősített utalások később kerülnek kézi feldolgozásra.

- Előfordulhat, hogy kifizetetlen számlaként látszik olyan számla, amit Ön, vagy gyermeke már befizetett. Az egyes intézmények a befizetett számlákat esetleg pár nappal később könyvelik le. Átutalásos számlakiegyenlítésnél idő kell a banki tranzakciók feldolgozásához majd ezek helyi könyveléséhez is. Ha a befizetett számla egy hét múlva is piros mezőben jelenik meg, akkor forduljon bizalommal az intézmény (iskola) étkeztetéssel megbízott ügyintézőjéhez.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-at (sütiket) használunk, melnyek célja, szolgáltatásaink minőségének javítása.     További információ.